Imate dodatnih pitanja? Pozovite nas +381 11 42 20 200
Ostale usluge

Ne možete sebi priuštiti da gubite dragocene resurse na upravljanje višestrukim uslugama. Objedinjavanjem svih komunikacionih rešenja na jednu mrežu i jednog provajdera, optimizujte vašu komunikaciju i bolje se pripremite za budućnost.

U cilju pružanja sveobuhvatnih komunikacionih rešenja prilagođenih potrebama svakog klijenta, SoftNET vam pruža širok spektar usluga.

 

Kolokacija

Kolokacija

SoftNET–ova usluga kolokacije obezbeđuje pouzdano i bezbedno okruženje za hardver u nekoliko evropskih zemalja: Nemačka, Austrija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Rumunija i Bugarska.

Sistemska integracija

Sistemska integracija

SoftNET –ova usluga sistemske integracije ima za cilj da objedini glas, podatke i video komunikaciju u jedan sistem i obezbedi da svi oni funkcionišu zajedno kao jedinstven sistem. Takav sistem obezbeđuje veću ekonomičnost i bolju produktivnost vaših zaposlenih.  

Outsourcing

Outsourcing

Obezbeđujemo tehničku podršku 24/7 od strane naših Cisco akreditovanih profesionalaca širom jugoistočne Evrope. 

Registracija domena

Registracija domena

Pravo ime domena je danas od ključnog značaja. Prvi utisak je veoma važan, a domen je prva stvar koju posetioci vide kada gledaju vaš sajt. Obezbedite ime domena za svoje poslovanje po pristupačnoj ceni. Pronađite pravo ime domena za sebe, ili prenesite svoj domen kod nas.

Savetovanje i planiranje

Savetovanje i planiranje

Naše konsultantske usluge su dizajnirane da vam pomognu u vezi sa odlukama, izazovima i mogućnostima koje se odnose na vaš telekomunikacioni sistem, obezbeđujući vam prednost nad konkurencijom. SoftNET-ove konsultantske usluge obuhvataju strateško planiranje, projektovanje, dizajn i još mnogo toga.

Prodaja i konfiguracija CISCO opreme

Prodaja i konfiguracija CISCO opreme

SoftNET nudi svojim klijentima Cisco opremu širom jugoistočne Evrope, obezbeđujući sve što vam je potrebno: Cisco rutere, svičeve, module, IP telefone i drugu opremu.

© Copyright 1996-2019, SoftNET d.o.o.Sva prava zadržana.
Projektovanje i razvoj Kabi d.o.o.