Imate dodatnih pitanja? Pozovite nas +381 11 42 20 200
Telefonija

Telefonija koja se može fleksibilno prilagoditi zahtevima poslovnih korisnika nephodna je u svim segmentima poslovanja. Sposobnost da sa svojim klijentima, i partnerima, uspostavite kvalitetnu i efikasnu komunikaciju u svakom trenutku može biti od presudnog značaja za vaše poslovanje.

SoftNET pruža pouzdane, napredne, telefonske usluge koje se mogu integrisati u postojeće poslovne sisteme, pružajući funkcionalnost i jedinstveno iskustvo. Pojednostavite svoje komunikacione platforme i pripremite vaše poslovanje za budućnost sa SoftNET VoIP uslugama.

Zašto kompanije biraju VoIP?

 

SIP trunking

SIP trunking

SoftNET –ov  SIP (Session Initiation Protocol) Trunking je fleksibilan servis IP telefonije koji pojednostavljuje IT procese. Omogućava uštedu ( do 40% u odnosu na tradicionalne telefonske usluge ) i više nema glavobolje upravljanjem mnogobrojnim telefonskim linijama. 

IP centrex

IP centrex

IP centrex je isplativo i fleksibilno rešenje kojim možete izbeći visoke troškove  početne investicije.  Nudi niz dodatnih usluga koje predstavljaju unapređene verzije klasičnih kućnih centrala, bez potrebe za zahtevnom i skupom opremom. Donosi pogodnosti kao što su direktna integracija, skalabilnost, smanjenje rizika i mnoge druge.

On site IP-PBX

On site IP-PBX

SoftNET-ova usluga IP PBX je telefonsko rešenje, koje podržava sve fukcionalnosti tradicionalnog telefoniranja  i nudi mnogo više. Značajno smanjenje troškova telefoniranja, posebno u kompanijama koje imaju svoja predstavništva u nekoliko zemalja (smanjuju se troškovi komunikacije između udaljenih kancelarija u SoftNET-ovoj mreži, a drugi međunarodni pozivi su jeftiniji i do 50%).

© Copyright 1996-2019, SoftNET d.o.o.Sva prava zadržana.
Projektovanje i razvoj Kabi d.o.o.