Imate dodatnih pitanja? Pozovite nas +381 11 42 20 200
Rešenja za kompanije

Optimalna komunikaciona rešenja za kompanije SoftNET

SoftNET je svoju IP mrežu, u kombinaciji sa širokim spektrom komunikacionih tehnologija, prilagodio zahtevima poslovnih korisnika. Sa svojim visoko kvalifikovanim timom koji ima dugogodišnje iskustvo i razumevanje potreba potrošača, nudimo kompletna rešenja (konsalting, implementaciju, edukaciju, održavanje).

Da biste saznali više o našim uslugama, kliknite na jednu od sledećih grupa proizvoda.

Telefonija

Telefonija koja se može fleksibilno prilagoditi zahtevima poslovnih korisnika nephodna je u svim segmentima poslovanja. Sposobnost da sa svojim klijentima i partnerima, uspostavite kvalitetnu i efikasnu komunikaciju u svakom trenutku, može biti od presudnog značaja za vaše poslovanje.

Prenos podataka

Prenos podataka kroz našu IP mrežu je osnovna delatnost SoftNET-a, od samog osnivanja. Izuzetne karakteristike i fleksibilnost mreže omogućavaju siguran prenos podataka i uslugu prilagođenu zahtevima naših klijenata. 

Ostale usluge

Ne možete sebi priuštiti da gubite dragocene resurse na upravljanje višestrukim uslugama. Objedinjavanjem svih komunikacionih rešenja na jednu mrežu i jednog provajdera, optimizujte vašu komunikaciju i bolje se pripremite za budućnost.

Imate dodatnih pitanja?

Možemo ponuditi najbolje rešenje za vašu kompaniju.
Kontaktirajte nas
© Copyright 1996-2019, SoftNET d.o.o.Sva prava zadržana.
Projektovanje i razvoj Kabi d.o.o.