Imate dodatnih pitanja? Pozovite nas +381 11 42 20 200

Sa SoftNET-om razlika će biti očigledna u vašem poslovanju.

Pružamo kompletna komunikaciona rešenja, od konsaltinga do implementacije i održavanja rešenja prilagođenih vašim potrebama. Možete birati iz širokog spektra naprednih komunikacionih tehnologija i usluga. Sve usluge su podržane na našoj IP mreži visokih performansi.

 

Usluge

Prenos podataka

Internet pristup
IP VPN i MPLS
Ethernet Private Line

...

Telefonija

IP PBX
SIP trunk
IP centrex
                                 ...                                  

Ostale usluge

Colocation
System integration
Outsourcing
...

SoftNET

Benefits

S
ophisticated (sofisticiran). Jedinstvenom komunikacijom obaveštenja o stanju mreže sa naprednim IP aplikacijama omogućavamo našim klijentima najbolju poslovnu komunikaciju, u kompleksnom mrežnom okruženju koje se stalno menja.
O
ptimal (optimalan). Sve što je potrebno za nadzor celokupnog poslovanja, upravljanja, i za sva tehnička pitanja odgovore možete dobiti na jednom mestu. Poslovanje sa nama je jednostavno, donosi vam niže troškove i minimalno vreme odziva.
F
lexible (fleksibilan). Svesni smo da svaki klijent ima različite potrebe. Ličnim pristupom SoftNET tim prepoznaje potrebe klijenata i pruža rešenja prilagođena vašim zahtevima.
T
rustworthy (vrijedan povjerenja). Naš rad je usmeren ka potrebama i očekivanjima naših klijenata u cilju uspostavljanja dugoročnog poverenja i partnerstva.

Dobrodošli u SoftNET-ov svet Komunikacije

O SoftNET-u

SoftNET je regionalni provajder telekomunikacionih usluga osnovan 1996.  godine u Sloveniji, u privatnom vlasništvu. U skladu sa svojom politikom širenja u jugoistočnoj Evropi, SoftNET je izgradio najsavremeniju IP mrežu i otvorio predstavništva u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Bugarskoj, Rumuniji, i Kini, gde ima vrhunske timove stručnjaka.

Danas SoftNET, kroz svoju međunarodnu mrežu, obezbeđuje visok nivo kvaliteta usluga  prenosa podataka, telefonije i dodatnih servisa. Sve usluge su posebno prilagođene kompanijama koje imaju potrebu za odličnim spoljašnjim i unutrašnjim vezama.

SoftNET je savršen izbor za sve kompanije u regionu jugoistočne Evrope, naročito za multinacionalne kompanije koje imaju predstavništva  u Evropi ili u Kini. Pouzdan partner sa dokazanim iskustvom.
                                                                                                                                                                      Saznajte +

 

Najnovije vesti Saznajte

17
Септембар
2019

SoftNET dobitnik nagrade globalnog operatera Telefónica

Poznata telekomunikaciona kompanija Telefonica dodelila je našoj kompaniji nagradu »Best in Class«  za najveći ostvareni inovativni tehnološki napredak  među veleprodajnim operaterima. Implemenitrano rešenje omogućilo je Telefonici lakšu  integraciju njihovog telekomunikacionog  sistema sa našim sistemom. Razvijeno ... Saznajte
© Copyright 1996-2020, SoftNET d.o.o.Sva prava zadržana.
Projektovanje i razvoj Kabi d.o.o.