Imate dodatnih pitanja? Pozovite nas +381 11 42 20 200
Prenos podataka

Prenos podataka kroz našu IP mrežu je osnovna delatnost SoftNET-a od samog osnivanja. Izuzetne karakteristike i fleksibilnost mreže omogućavaju siguran prenos podataka i uslugu prilagođenu zahtevima naših klijenata. 

PREDNOSTI: Samo jedan kontakt za celu jugoistočnu Evropu za sva tehnička i prodajna pitanja, omogućava brži odziv i manje problema u poslovanju, kao i niže troškove. Direktna veza sa Tier-1 mrežama i otvorena politika integracije čini SoftNET odličnim izborom ako želite brzu i pouzdanu Internet konekciju. Kvalitet naših usluga garantujemo potpisivanjem SLA, kao i direktan pristup našem visoko kvalifikovanom tehničkom timu dostupnom 24/7/365.

Internet pristup

Internet pristup

SoftNET nudi različita rešenja za pristup Internetu, koja su neophodna u poslovnom okruženju. Prema potrebama korisnika, SoftNET može ponuditi : OPTIČKI PRISTUP, ETHERNET, WIRELESS, i xDSL. Obezbeđena je centralizovana tehnička podrška uz SLA (Service Level Agreement).

Zakup optičkih vlakana ( Dark Fiber )

Zakup optičkih vlakana ( Dark Fiber )

SoftNET Dark Fiber uslugom dobijate različite mogućnosti povezivanja. Idealno rešenje za kompanije kojima je potreban medij za prenos podataka izmedju njenih lokacija uz maksimalnu kontrolu i sigurnost mreže.

DWDM

DWDM

DWDM tehnologija omogućava brzine od 1Gbps do 100Gbps podržavajući različite protokole. Pruža vam propusni opseg koji će biti dovoljan čak i za najnaprednije aplikacije.

Ethernet Private Line (EPL)

Ethernet Private Line (EPL)

Softnet-ova usluga Ethernet Private Line je idealna za kompanije koje zahtevaju garantovani propusni opseg ili veću privatnost podataka, ili oboje. Ovim servisom, u skladu sa poslovanjem vaše kompanije, možete postepeno da proširite svoju mrežu i plaćate samo za kapacitet koji vam je potreban.

Ethernet Virtual Private Line (EVPL)

Ethernet Virtual Private Line (EVPL)

Ethernet Virtual Private Line (EVPL) usluga je idealna za komanije koje zahtevaju stabilne veze između regionalnih kancelarija i sedišta kompanije. Ovakav tip globalnog servisa obezbeđuje Ethernet povezivanje brzinom od 1 Mbps do 1Gbps.  Omogućavaju korisnicima da odrede prioritete prilikom prenosa glasa i drugih podataka u odnosu na podatke nižeg prioriteta u mreži, kao i podršku za bilo koji aplikacioni protokol i adresnu šemu.

SDH

SDH

SDH Leased Lines Services je prava stvar kada je od suštinske važnosti komunikacija bez grešaka. Napredna metropoliten mreža omogućava visok stepen pouzdanosti, dostupnosti, i pokrivenosti. U kombinaciji sa drugim servisima SoftNET-a možemo vam pomoći da ostvarite sve vaše potrebe za kvalitetnom komunikacijom. 

IP usluge

IP usluge

IT sektor je suočen sa sve većim i kompleksnijim zahtevima. SoftNET vam može pomoći ukoliko imate kadrovski deficit, tako da se vi možete fokusirati na vašu osnovnu delatnost znajući da je vaša mreža u sigurnim rukama.  

IP VPN MPLS

IP VPN MPLS

IP VPN MPLS servis predstavlja komunikaciono rešenje za kompanije svih veličina. Prednosti ove usluge su bezbednost, ekonomičnost, fleksibilnost i skalabilnost. Fleksibilnost i skalabilnost se ogledaju u jednostavnom dodavanju novih lokacija, kao i u jednostavnoj promeni brzine pristupa i topologije mreže.

IP-SEC VPN

IP-SEC VPN

IP-SEC VPN se preporučuje u situacijama kada nema zahteva za velikim propusnim opsezima, ili u slučaju povezivanja predstavništava kompanija lociranih širom sveta pružajući ekonomičan, pouzdan i bezbedan način povezivanja.

© Copyright 1996-2019, SoftNET d.o.o.Sva prava zadržana.
Projektovanje i razvoj Kabi d.o.o.